Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos.
1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja 1dronas.lt internetinės parduotuvės ir Kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2. Kliento asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3. Internetinėje parduotuvėje Klientas nurodydamas savo asmens duomenis, sutinka, kad internetinė parduotuvė 1dronas.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas.
2.1. Internetinė parduotuvė 1dronas.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;
2.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai;
2.1.3. Asmens duomenų politika nuolat atnaujinama;
2.1.4. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai;
2.1.5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.2. Internetinė parduotuvė 1dronas.lt gerbia kiekvieno kliento teisę į privatumą. Kliento asmens duomenys nurodyti el.parduotuvės registracijos formoje bei kiti duomenys reikalingi užsakymo įvykdymui renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1. elektroninei parduotuvei administruoti;
2.2.2. vykdant kliento prekių užsakymus;
2.2.3. išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.4. spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.5. kliento naršymo patirčiai gerinti, pritaikant šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
2.2.6. vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
2.3. Visa informacija apie asmens duomenis yra konfidenciali.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims.
3.1. Internetinė parduotuvė 1dronas.lt turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti ir tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Registracijos pateikimo taisyklės.
4.1 Klientas registracijos formoje turi pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje pateikiama netiksli, melaginga ar klaidinanti informacija, el. parduotuvė turi teisę anuliuoti Kliento registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Kliento galimybes naudotis el. parduotuve.

5. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas.
5.1. Klientas turi teisę kreiptis į internetinę parduotuvę el.paštu info@1dronas.lt arba telefonu +37067994960 norėdamas pakeisti ir/ar atnaujinti ar/ir ištrinti el.parduotuvei suteiktą informaciją apie save.

6. Slapukai (angl. „cookies“).
6.1. Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė jums joje apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose. Informuojame, kad el.parduotuvėje www.1dronas.lt slapukai yra naudojami norint suteikti klientui kokybiškas ir visavertes paslaugas, todėl kliento kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje yra įrašoma informacija (slapukai, angl. „cookies“).
6.2. Įrašyta informacija naudojama atpažinti klientą, kaip ankstesnį el.parduotuvės naudotoją, bei renkant sveitainės lankomumo statistiką. Klientas turi teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) kompiuteryje ar judriojo ryšio įrenginyje, tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos klientui gali būti neprieinamos. Savo duotą sutikimą Klientas bet kada gali atšaukti ar/ir pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus.

7. Baigiamosios nuostatos.
7.1. Internetinė parduotuvė 1dronas.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami el. parduotuvėje. Tolimesnis naudojimasis el.parduotuvės paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Jeigu turite klausimų ar pasiūlymų, rašykite mums info@1dronas.lt